Altijd de beste hits
ONLINE en via DAB+
Willem op je radio

13-10-2023 00:00

**Willem van Rijn maakt elke dag radio op Excellent FM**

Willem van Rijn is een bekende radiomaker die al jarenlang actief is in de radiowereld. Hij heeft onder andere gewerkt voor Radio Centraal, Radio West en Radio Haaglanden. Sinds juni 2023 is hij elke dag te horen op Excellent FM,online en DAB+ 

Willem presenteert elke dag van maandag tot en met vrijdag het programma "Willem op je Radio", waarin hij interactief met de luisteraars praat, gasten ontvangt en leuke spelletjes doet.

Het muziekformat bestaat uit de jaren 70,80,90,00 tot en met de hits van nu. Willem staat bekend om zijn vrolijke en spontane stijl, waarmee hij veel fans heeft weten te winnen.

Naast "Willem op je Radio" is Willem ook elke zaterdag te horen in het programma "De Drie Musketiers", samen met zijn collega's, In dit programma bespreken ze het laatste nieuws, de leukste weetjes en de grappigste anekdotes. Ook draaien ze verzoekplaatjes van de luisteraars en hebben ze regelmatig een verrassende gast.

Willem van Rijn is dus een veelzijdige en enthousiaste radiomaker, die elke dag weer zorgt voor een gezellige sfeer op Excellent FM. Wil je meer weten over Willem of zijn programma's? Kijk dan op zijn website [willemopjeradio.nl]of volg hem op [Facebook] of [Twitter]. Je kunt ook altijd een berichtje sturen naar info@excellentfm.nl of bellen naar . Willem hoort graag van je!