Altijd de beste hits
ONLINE en via DAB+
Rene van Elst

12-03-2024 00:00

**Grand Café René: Een Muzikale Reis met René van Elst op Radio Excellent**

Radio Excellent, het radiostation dat altijd de beste hits brengt, kondigt met trots het dagelijkse programma "Grand Café René" aan, gepresenteerd door de gerenommeerde radiomaker **René van Elst**. Dit verfrissende programma neemt luisteraars mee op een muzikale reis van heden tot verleden, waarbij nieuwe releases nog voordat ze op andere zenders te horen zijn, worden opgenomen.

**Wanneer?**

Elke werkdag, van maandag tot en met vrijdag, tussen **13:00 uur en 14:00 uur** (op vrijdag zelfs tot 15:00 uur), kunnen muziekliefhebbers afstemmen op Radio Excellent om te genieten van de eclectische mix van popmuziek die René van Elst met passie presenteert.

**Wie is René van Elst?**

René van Elst is geen onbekende in de radiowereld. Al sinds **1978** maakt hij programma's en heeft hij een indrukwekkende staat van dienst. Hij begon met een eigen illegaal radiostation in Lelystad, waarvan hij medeoprichter was samen met Mart Walther. Later werkte hij legaal bij Radio Lelystad en had hij tussenpozen bij Extra Gold. René heeft voor verschillende radiostations gewerkt en zijn energie en passie voor muziek zijn onmiskenbaar.

**Wat kun je verwachten?**

In "Grand Café René" serveert René een smakelijke mix van popmuziekgenres, van tijdloze klassiekers tot de nieuwste hits. Luisteraars kunnen zich verheugen op exclusieve primeurs van nieuwe releases, nog voordat ze elders op de radio te horen zijn. Het programma is een gezellige ontmoetingsplaats voor muziekliefhebbers, waarbij René als gastheer de luisteraars meeneemt op een muzikale ontdekkingsreis.

**Hoe te beluisteren?**

Tune in op Radio Excellent via [deze link](https://www.excellentfm.nl/) en laat je verrassen door de unieke muzikale selectie van René van Elst.

*Radio Excellent – Altijd de beste hits!*