Altijd de beste hits
ONLINE en via DAB+
Car Classics met Jeroen Drogt

10-02-2024 16:14

**Car Classics: De Perfecte Rit op Radio Excellent**


Radio Excellent kondigt met trots de lancering aan van een gloednieuw radioprogramma: **"Car Classics"**. Elke maandagmiddag van **14:00 tot 16:00 uur** neemt onze gepassioneerde presentator, Jeroen Drogt, je mee op een muzikale reis door de tijd terwijl je achter het stuur zit.


**Waarom "Car Classics"?**


Jeroen is niet alleen een autoliefhebber, maar ook een fervent muziekliefhebber. Hij gelooft dat de juiste soundtrack de rit in je geliefde auto naar een hoger niveau kan tillen. Of je nu in een vintage Volkswagen Kever, een moderne sportwagen of een klassieke Amerikaanse muscle car rijdt, "Car Classics" heeft de perfecte deuntjes voor elke rit.


**Wat kun je verwachten?**


Tijdens het programma draait Jeroen een zorgvuldig samengestelde selectie van tijdloze klassiekers. Van rock-'n-roll uit de jaren 50 tot de iconische hits van de jaren 80 en alles daartussenin. Denk aan nummers van The Beatles, Fleetwood Mac, Queen, en nog veel meer. Het programma is een ode aan de tijdloze muziek die perfect past bij het gevoel van vrijheid en avontuur dat autorijden met zich meebrengt.


**Hoe kun je luisteren?**

Stem elke maandag tussen 14:00 en 16:00 uur af op Radio Excellent via onze website ยน. Of gebruik de Radio Excellent-app om onderweg te genieten van de ultieme rit met "Car Classics".