Altijd de beste hits
ONLINE en via DAB+
Rob op Woensdag met Rob Achterkamp

26-02-2024 19:14

**Rob op Woensdag: het gezelligste radioprogramma op Excellent FM**

Elke woensdagavond van 18:00 tot 20:00 uur kun je luisteren naar Rob op Woensdag, het gezelligste radioprogramma op Excellent FM. Rob Achterkamp, ??een ervaren en enthousiaste radiomaker, neemt je mee in twee uur vol muziek, nieuws, humor en interactie.

Rob Achterkamp heeft een lange en veelzijdige carrière in de radiowereld. Hij heeft onder andere gewerkt voor piratenstations als Radio Actueel, City Star Radio en Radio Continu. ROb organiseert ook een jaarlijks terugkerend radio evenement de Summerparty die op verschillende Radio stations te beluisteren zijn. 

In Rob op Woensdag laat Rob zijn passie voor radio horen. Hij draait de beste hits van de jaren 80 tot en met nu, afgewisseld met leuke weetjes, actuele onderwerpen en grappige verhalen. Hij trekt ook de luisteraars bij het programma, door ze te laten reageren via de website, Facebook, Twitter of WhatsApp. Je kunt ook je eigen verzoekplaatje aanvragen of meedoen aan een spelletje.

Rob op Woensdag is dus een radioprogramma dat je niet wilt missen. Stem elke woensdagavond af op Excellent FM, het online en DAB+ radiostation dat altijd de beste hits draait. Je kunt Excellent FM luisteren via [excellentfm.nl], de app van je DAB+ radio. Voor meer informatie over Rob van zijn programma kun je ook kijken op zijn [Facebook-pagina] of hem volgen op [Twitter]. Rob op Woensdag: de gezelligste uurtjes van de week!