Altijd de beste hits
ONLINE en via DAB+
Muziekpaleis met Rob Holland

26-02-2024 19:26


Een mogelijk persbericht is:


---


**Rob Holland presenteert het Muziekpaleis op Excellent FM**

Elke dag van 09:00 tot 12:00 uur kunt u luisteren naar het Muziekpaleis op Excellent FM, het radioprogramma van Rob Holland. Rob Holland is een ervaren en enthousiaste deejay die je meeneemt in de wereld van muziek, film, lifestyle en meer.

In het Muziekpaleis draait Rob Holland de beste hits van toen en nu, afgewisseld met interessante interviews, reportages en tips. Elke dag heeft een ander thema, zoals:

- Maandag: Film & Theater. Rob Holland bespreekt de nieuwste films en toekomst die u niet mag missen. Ook geeft hij elke week een Pathe Thuis-code weg voor een film naar keuze.

- Dinsdag: Levensstijl & Gezondheid. Rob Holland praat met experts en ervaringsdeskundigen over onderwerpen als voeding, beweging, mode en schoonheid. Ook maakt u kans op een Sana Amsterdam collageenpakket voor een stralende huid.

- Woensdag: Reizen & Cultuur. Rob Holland neemt je mee op reis naar de mooiste bestemmingen en de leukste evenementen. Ook verloot hij elke week een Hellofresh maaltijdbox voor een culinaire avond thuis.

- Donderdag: Kunst & Literatuur. Rob Holland laat u kennismaken met de beste boeken, exposities en musea van het moment. Ook kunt u elke week een boek winnen van een bekende of succesvolle auteur.

- Vrijdag: Muziek & Feest. Rob Holland sluit de week af met de lekkerste muziek van het weekend in te luiden. Ook geeft hij elke week kaarten weg voor een concert of festival naar keuze.

Het Muziekpaleis is hét radioprogramma voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de laatste trends, tips en nieuwtjes op het gebied van muziek en meer. Stem dus af op Excellent FM en luister mee met Rob Holland, elke maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur. U kunt ook meepraten via de website [www.excellentfm.nl] of via de sociale media kanalen van