Altijd de beste hits
ONLINE en via DAB+
Donderdag Date met Frank Ruiters

09-03-2024 18:24

Donderdag Date' ontmoette Frank Ruiters 

Radio Excellent kondigt een verrijkende draai aan het programma 'Donderdag Date' aan, waarbij presentator Frank Ruiters luisteraars zal meenemen op een ontdekkingsreis door de wereld van supplementen, vitamines en gezonde levenswijzen. Elke donderdag van 18:00 tot 20:00 uur biedt Frank inzicht in hoe een voeding en de juiste supplementen kunnen bijdragen aan een optimale gezondheid en welzijn.

Met deskundige gasten, interactieve Q&A's en de nieuwste veranderingen uit de gezondheidsindustrie, is 'Donderdag Date' dé bron voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van hun levenskwaliteit door middel van bewuste keuzes. Luisteraars worden geïnterviewd om vragen te stellen en deel te nemen aan discussies over onderwerpen die van de voordelen van omega-3 zwaar tot de impact van slaap op het immuunsysteem bestaan.

Stem af op Radio Excellent, elke donderdag van 18 tot 20 uur, voor uw dubbele dosis gezondheidsbewustzijn met 'Donderdag Date' en Frank Ruiters. Bezoek voor meer informatie onze website of volg ons op sociale media.